Lunchmeny
Vecka 16
Måndag
-Stängt | ||||||
-
|
Tisdag
Mamma Wongs kyckling | - | ||||
Sauterad kycklingfilé i mamma wongs barbequesås. Innehåller rikligt med vitlök, söt sherry och rostade sesamfrön.
|
Onsdag
Hui guo rou ” 2 gånger i woken fläsk” | ||||||
Fläsksida kokas i buljong som sedan skärs i tunna skivor och wokas igen med kinesiska kryddor.
|
Torsdag
Kyckling Sichuan | ||||||
Skivad kyckling i sötstark sichuansås.
|
Fredag
Friterad kycklingfilé med stekta nudlar och rödcurrysås | - |
Friterad kycklingbröstfilé med stekta nudlar och rödcurrysås. | |
- |
Red hot garlic mix | - |
Kyckling, biff -och räkor wokas i en aromatisk söt stark och chillibaserad wok med finhackad fräst vitlök. | |
- |
Vegan Red Hot Garlic | - |